Logo

Vacatures

Secretaresse

De boel loopt bij ons op rolletjes en toch komen er altijd dingen tussendoor. Daarom is het team van Fresh Publishers op zoek naar een nieuwe medewerker voor op kantoor. We zoeken een flexibel, organisatorisch sterk type om ons kantoor te ondersteunen. Iemand met administratieve vaardigheden en een opgeruimd karakter. En vooral iemand die altijd bezig, maar nooit druk is.

Op maandag soep, op dinsdag salade en op donderdag snacks. Allemaal leuk en aardig, maar we zijn veel meer dan dat. Fresh Publishers is een snelgroeiend familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector.

Dagelijks versturen we digitale nieuwsbrieven in zeven talen naar meer dan 300.000 abonnees. Daarnaast hebben we verschillende branchespecifieke uitgaven in print. We werken vanuit ons kantoor in Tholen en bezoeken beurzen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Je kunt je voorstellen dat er genoeg gebeurt bij ons op kantoor. Daarom zoeken we iemand om te ondersteunen bij lopende en nieuwe zaken. Iemand die de boel graag organiseert en op orde houdt, die niet gauw om een woordje verlegen zit, maar wel liever aan de slag gaat dan te zitten kletsen.

Of het nou gaat om het inventariseren van de camera’s, het klaarzetten van de spullen van de beurs of het in elkaar zetten van de interne nieuwsbrief. Je ontvangt tussendoor drie gasten met een glimlach en stuurt nog even een bedankje naar een klant. Dan check je waarom er al drie dagen een pakketje in de hal staat en vervolg je met wat licht administratief werk. Zo’n afwisselende ochtend, je draait er je hand niet voor om.

Of je het secretaresse, Office Manager, manusje-van-alles of P.A. noemt, maakt ons niet uit. Belangrijker is dat je flexibel inzetbaar bent, dat je een opgeruimd type bent en dat je je handen graag uit de mouwen steekt.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren